Schrapers, stekers en glasschrapers

Om schoonmaak professioneel aan te pakken heeft u professioneel materiaal nodig. Producten waar u op kunt rekenen. Producten die hun kwaliteit al meermalen hebben bewezen. Krabmessen zijn er in veel soorten, maten en voor verschillende soorten oppervlakken of vuil. Goed materiaal kan u vooral in dit geval een enorme tijdbesparing opleveren. Bij ons kunt u terecht voor krabbers, stekers en schrapers voor onder andere vloeren en glas. U kunt hiermee bijvoorbeeld verf en kauwgom mee verwijderen. Weet u niet zeker welk product in uw situatie het beste is? Voor deskundig advies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


In ons assortiment zit o.a.:

  • Vloer
  • Glas

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: