Schrobzuigmachines

Een schrobzuigmachine een machine die te gebruiken is bij het reinigen van waterbestendige vloeren. Dit wordt gedaan door middel van water, eventueel met een reinigingsmiddel, dat op de grond wordt gebracht met een borstel of pad. Deze draaien over de vloer heen zodat de vloer gereinigd wordt. Achter op de schrobzuigmachine zit een zuigmond. Deze zuigmond zorgt ervoor dat al het gebruike water samen met het vuil opgezogen en verzameld wordt. Heeft u interesse in een schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Wij informeren u graag.

 

 

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


In ons assortiment zit o.a.:

  Deskundig advies op maat

  U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

  Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

  Abeco Holland
  Stevinweg 1
  7741 KT Coevorden

  0524 51 36 36

  Krijg een indruk van onze diensten: