Schoonmaakmachines

Abeco Holland biedt een ruim assortiment aan van schoonmaakmachines voor professioneel gebruik. Of u nu een grote of een kleine klus moet klaren, wij kunnen u adviseren over de geschikte machine. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en met een servicecontract van Abeco Holland bent u helemaal verzekerd van continuïteit.

Wilt u een vrijblijvende demonstratie? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak!

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


Schrobzuigmachines

Een schrobzuigmachine een machine die te gebruiken is bij het reinigen van waterbestendige vloeren. Dit wordt gedaan door middel van water, eventueel met een reinigingsmiddel, dat op de grond wordt gebracht met een borstel of pad. Deze draaien over de vloer heen zodat de vloer gereinigd wordt. Achter op de schrobzuigmachine zit een zuigmond. Deze zuigmond zorgt ervoor dat al het gebruike water samen met het vuil opgezogen en verzameld wordt. Heeft u interesse in een schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Wij informeren u graag.

 

 

Stofzuigers

Een stofzuiger is een machine dat (huis)stof en kleine deeltjes opzuigt. Stofzuigers zijn er in veel verschillende sterkten, soorten en maten. Overlegt u met ons waar u de stofzuiger voor wilt gebruiken, dan kunnen wij u een deskundig en passend advies geven.

Waterzuigers

Waterzuigers werken in principe op dezelfde wijze als stofzuigers maar dan met water. De machine zuigt het water op en vangt het op in een tank. Op deze manier kunt u zich snel van ongewenst water ontdoen. Voor alle mogelijkheden omtrent waterzuigers kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan passend informeren.

Veegmachines

Veegmachines zijn machines die met behulp van een of meerdere borstels vuil in een container vegen. Veegmachines zijn er in veel verschillende soorten en maten en geschikt voor verschillende toepassingen. Overlegt u met ons waar u de veegmachine voor nodig heeft? Wij adviseren u graag.

Eenschijfsmachines

Een eenschijfsmachine is een machine die bijna alles kan wat betreft vloeronderhoud. Wilt u een vloer boenen, schrobben, schuren, polijsten of strippen? Deze machine is verkrijgbaar met verschillende specificaties. Neem contact met ons op en wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij u ook een demonstratie of cursus geven voor het juiste gebruik en optimaal resultaat.

Hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger is een machine dat water met hoge druk door een slang leidt naar een speciaal spuitpistool. Zo kunt u dit water gericht spuiten of het te reinigen oppervlak. Op deze manier kunt u hardnekkig vuil gemakkelijk loskrijgen van bepaalde oppervlakken. Een hogedrukreiniger is verkrijgbaar in verschillende types en maten. Wij kunnen u deskundig adviseren over de juiste keus.

Stoomreinigers

Een stoomreiniger is een apparaat wat reinigt door middel van stoom onder hoge druk. Niet alleen is met een stoomreiniger goed vlekken of vuil te verwijderen, door de hoge temperatuur van het stoom worden bacteriën ook nog eens gedood. Wilt u alle mogelijkheden van een stoomreiniger weten? Wij helpen u graag dus neem gerust contact met ons op.

Tapijtreinigers

Een tapijtreiniger is een machine die uw tapijt of vloerbedekking sproeit, borstelt en zuigt. Op deze manier wordt de vloer machinaal diep gereinigd op een manier die niet mogelijk is met andere producten of machines. Wij staan voor u klaar om demonstraties of cursussen te geven. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Neemt u contact met ons op?

Toebehoren

Veel schoonmaakmachines hebben natuurlijk een heleboel onderdelen en accessoires. Bij Abeco Holland hebben we een zeer uitgebreid en volledig assortiment hiervan. Laat ons weten welk product u zoekt en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij horen graag van u.

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: