Schoeisel

Om uw medewerkers optimaal te beschermen en bedrijfsongevallen te voorkomen zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft voetbescherming. In het assortiment van Abeco Holland vindt u veiligheidsschoenen maar ook laarzen en klompen die voeten op een passende wijze kunnen beschermen. Overleg met ons waar u de schoenen voor nodig heeft en wij adviseren u over de juiste keuze. Wij horen graag van u.

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


In ons assortiment zit o.a.:

  • Veiligheidsschoenen
  • Laarzen
  • Klompen

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: