Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zorgen ervoor dat de geuren die u niet wilt ruiken overheerst worden door een lekkere geur. Luchtverfrissers worden al langere tijd niet meer alleen in de toiletruimte gebruikt en kunt u ook gerust gebruiken in andere ruimten. Als u contact met ons opneemt dan kunnen wij u informeren over onze geuren en alle mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om bij ons langs te komen in onze showroom om alle geuren persoonlijk te beoordelen.

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


In ons assortiment zit o.a.:

  Deskundig advies op maat

  U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

  Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

  Abeco Holland
  Stevinweg 1
  7741 KT Coevorden

  0524 51 36 36

  Krijg een indruk van onze diensten: