Disposable schoenovertrekken en gezichtsbescherming

Om hygienisch te kunnen werken heeft u producten nodig waar u op kunt rekenen. Het assortiment van Abeco Holland is gericht op hygienische bescherming en zorgt ervoor dat u zonder zorgen uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Of u nu op zoek bent naar een schoenovertrek, fijnstofmasker, grofstofmasker of mondmasker dan kunnen wij u daarin voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


In ons assortiment zit o.a.:

  • Schoenovertrekken
  • Fijnstofmaskers/mondmaskers
  • Grofstofmaskers

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: