Disposables en overig

Voor disposable handschoenen, hoofdbescherming, gezichtsbescherming en overtrekken bent u bij Abeco Holland aan het juiste adres. Abeco Holland kan ook voorzien in veiligheids- en stofbrillen, EHBO-artikelen, luchtverfrissing, absorptiematerialen, dooikorrels en professionele shampoo voor in bijvoorbeeld een sauna of sportaccomodatie. Ons uitgebreide assortiment geeft u de mogelijkheid meerdere artikelen bij 1 adres te bestellen, wat uiteindelijk weer een tijdbesparing oplevert. Voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende demonstratie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.


Disposable handschoenen

Vooral bij handschoenen is betrouwbaarheid natuurlijk erg belangrijk! Of u nu latex, nitril, vinyl, gepoederde of ongepoederde handschoenen nodig heeft, bij het assortiment van Abeco Holland staat veiligheid en gebruiksgemak voorop en kunt u rekenen op de kwaliteit van onze producten.

Lekbakken

Abeco Holland heeft ook lekbakken in het assortiment. Wij hebben lekbakken in verschillende soorten, maten en materialen verkrijgbaar. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Absorptiematerialen

Abeco Holland heeft meerdere absorptiematerialen in het assortiment. Als u contact met ons opneemt en ons informeert over uw klus dan kunnen wij u adviseren over welk soort absortiemateriaal u het beste kunt gebruiken.

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zorgen ervoor dat de geuren die u niet wilt ruiken overheerst worden door een lekkere geur. Luchtverfrissers worden al langere tijd niet meer alleen in de toiletruimte gebruikt en kunt u ook gerust gebruiken in andere ruimten. Als u contact met ons opneemt dan kunnen wij u informeren over onze geuren en alle mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om bij ons langs te komen in onze showroom om alle geuren persoonlijk te beoordelen.

Dooikorrels

Abeco Holland heeft in het assortiment ook dooikorrels. Dooikorrels zijn ter bestrijding en voorkoming van gladheid als gevolg van sneeuwval, ijzel en opvriezen. De korrels zijn een milieuvriendelijk alternatief voor strooizout. Door geleidelijke oplossing van de dooikorrel blijft het veel langer actief dan strooizout, ook bij extreem lage temperaturen. Het is niet schadelijk voor groenvoorzieningen en, door de niet corrosieve eigenschappen, veilig voor materialen.

 

Voordelen van dooikorrels:

  • ter bestrijding van sneeuw- en ijzelgladheid
  • ook preventief te gebruiken ter voorkoming van gladheid
  • duurzaam en tot 5x langer werkzaam
  • zeer actief granulaat zonder corrosieve zoutcomponenten
  • ook bij extreem lage temperaturen langer actief
  • niet schadelijk voor mens, dier, milieu en plantgewassen
  • werkt tot 50x sneller dan strooizout
  • geen schadelijk effect op metalen, steen, beton, glas, kunststof, rubber, verf en tapijt
  • laat geen sporen achter

 

Neemt u contact met ons op voor meer informatie? Wij helpen u graag.

Shampoo

Ook voor shampoo bent u bij Abeco Holland aan het juiste adres. Heeft u shampoo nodig voor bijvoorbeeld een sauna of sportaccomodatie dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over alle mogelijkheden.

EHBO artikelen

Om optimaal voorbereid te zijn voor eventuele (bedrijfs)ongevallen is het belangrijk dat u in het bezit bent van een verbandkoffer en een oogsproeifles. Niet in elke situatie is dezelfde voorbereiding noodzakelijk dus neem gerust contact met ons op voor deskundig en passend advies.

Schoeisel

Om uw medewerkers optimaal te beschermen en bedrijfsongevallen te voorkomen zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft voetbescherming. In het assortiment van Abeco Holland vindt u veiligheidsschoenen maar ook laarzen en klompen die voeten op een passende wijze kunnen beschermen. Overleg met ons waar u de schoenen voor nodig heeft en wij adviseren u over de juiste keuze. Wij horen graag van u.

Stofbrillen en veiligheidsbrillen

Om uw personeel optimaal te beschermen en bedrijfsongevallen te voorkomen zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft oogbescherming. Wilt u weten welke stofbrillen en veiligheidsbrillen wij in ons assortiment hebben, dan horen wij graag van u. Wij adviseren u graag over de juiste bril voor uw klus.

Disposable schoenovertrekken en gezichtsbescherming

Om hygienisch te kunnen werken heeft u producten nodig waar u op kunt rekenen. Het assortiment van Abeco Holland is gericht op hygienische bescherming en zorgt ervoor dat u zonder zorgen uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Of u nu op zoek bent naar een schoenovertrek, fijnstofmasker, grofstofmasker of mondmasker dan kunnen wij u daarin voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schorten en kleding

Abeco Holland heeft verscheidene soort schorten in het assortiment, maar ook jassen en overalls. Onze producten zijn met zorg uitgekozen en bieden optimale bescherming. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over ons assortiment en onze prijzen. Wij informeren u graag.

Disposable hoofdbescherming

In veel branches is het dragen van hoofdbescherming tegenwoordig een vereiste. Abeco Holland heeft een disposable baret, wokkel baret en pet verkrijgbaar zodat u optimaal beschermd kunt werken. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u informeren over onze producten en prijzen.

Bezoekersjassen en overalls

Ook voor disposable bezoekersjassen en overalls bent u bij Abeco Holland aan het juiste adres. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: