Over Abeco

Abeco Holland is uw groothandel voor schoonmaak- middelen en -materialen, voor toiletpapier, handzeep, plastic bekers, nieuwe en gebruikte schoonmaakmachines en nog veel en veel meer.

Onafhankelijke dealer

Als onafhankelijke dealer kunnen wij perfect inspelen op uw wensen, budget en behoeftes op alle gebieden van de schoonmaak. Wij geven u een deskundig en professioneel advies op maat op basis van uw project of wensen.

Abeco006

Uitgebreid assortiment

Ons uitgebreide assortiment geeft u de mogelijkheid al uw benodigdheden onder een dak te vinden. Slechts 1 bestelling, wat resulteert in een flinke tijdbesparing. Met goed materiaal alleen is elke klus nog steeds vaak een uitdaging. Maar met deskundig advies, vrijblijvende demonstraties en cursussen kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. Op deze manier kunnen wij u namelijk de tools geven om zelfs de grootste klus met vertrouwen aan te pakken.

Abeco007

Service is onze grote kracht

Naast de vele andere voordelen van Abeco Holland is service onze grote kracht. Op ieder moment staan wij klaar om antwoord te geven op uw vragen of voor het geven van demonstraties en cursussen. Indien gewenst stellen wij een (schoonmaak)werkplan voor u op en begeleiden wij u hierin. Neemt u dus gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar!

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.

Abeco050

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: